Nasedněte do Vozu a tradá kupředu! Odstartujeme tam, kde jste se narodili, projedeme vaším dětstvím a dospíváním, přibrzdíme u nejdůležitějších zážitků a událostí, nemineme vaše první vztahy a zaměstnání, a nakonec dorazíme až do cíle, do místa, kde jste ve vašem životě teď.

Z okýnka se budeme dívat, jak jste se vyvíjeli, co jste se učili a co vás nejvíc ovlivnilo. Prozkoumáme vaše kufry, co jste si zabalili sebou a prověříme, jakou rychlostí v životě jedete. Teprve pak se v cíli rozhlédneme, kam můžete vyrazit dál a jakou cestu máte ještě před sebou. Chcete se podívat, jakým vozem jedete ve svém životě právě vy?

Jestli řídíte Ferrari nebo rozvrzaný trabant? Tak nasedat, nasedat, v červenci vyrážíme!

Jmenuji se Anna Bechná a působím v Plzni. Jsem narozena ve znamení Berana, a to mně nutí pohlížet na věci novým způsobem a s optimismem sobě vlastním. O výklad karet a tarot se zajímám již sedmnáctým rokem. Vykládat jsem se naučila sama a jsem přesvědčená, že to tak může udělat každý. Nejen to se snažím předávat na svých kurzech a seminářích. Během této doby jsem si našla k tarotu vlastní intuitivně – terapeutický přístup, který mi umožňuje zkoušet se věnovat výkladu trochu jinak než druzí. Dále se zajímám o psychologii, numerologii a výklad snů, což všechno s tarotem souvisí a prohlubuje jeho výklad. S tarotem a kyvadlem hledám geopatogenní zóny a příběhy vašich obydlí. V roce 2015 jsem pomohla na svět Tarotu starých pověstí českých, jehož jsem spoluautorkou.