Anotace přednášky na Tarotové konferenci 2022

Tak jako si k tarotu chodíme pro nástin řešení, ukazatel cesty nebo nápovědu, kterou možnost si vybrat, odpovědi na tyto otázky můžeme nacházet i ve svém podvědomí.

Je jen na nás, zda v sobě najdeme odvahu chtít slyšet a vidět informace, které tu pro nás jsou, nebo si je vyslechneme, pokýváme hlavou a jdeme dál stejnou cestou, kterou důvěrně známe. Opustit známé prostředí, byť je nám v něm někdy ouvej, chce kuráž, zvídavost a chuť prozkoumat jiné možnosti.

Kolo štěstí přináší do života pohyb a změnu – tu můžeme sami v sobě iniciovat i díky propojení se svým vnitřním světem, odblokování starých strachů a limitujících přesvědčení. Když odhodíme zátěž (která nám někdy ani nepatří a jen ji vlečeme jako dědictví po rodičích nebo předcích), mohou nám konečně narůst křídla. A je opět jen na nás, zda se budeme dál popelit na známém dvorku, nebo přeletíme plot a vydáme se do světa objevovat nové světy. Vnitřní entity, které jsou součástí nás samých, nás v tomto procesu mohou významně podpořit a být nám užitečným zdrojem informací a energie.

Maja Bourková – Rozmotávač myšlenek a průvodce podvědomím

Vlastní metodou práce s podvědomím, podpořenou mými vhledy a schopností nahlížet za oponu času oběma směry, se s vámi vydám na cestu za informacemi, které právě teď potřebujete. Nebo si možná vystačíme s klasickým koučinkem.

Mezi moje oblíbené speciality patří spolupráce s vnitřními entitami – kromě klasické trojice vnitřního dítěte, ženy a muže vám pomohu objevit a propojit se mimo jiné třeba s vaším vnitřním drakem, hrdinou nebo královnou.

V lednu 2022 jsem spustila online projekt Rozmotávač myšlenek, vzdělávací portál s přesahem z podnikání do běžného života. Širšímu publiku zde přinášíme tipy a vychytávky, které běžně používáme v podnikání a ke kterým se mimo tyto bubliny často běžně jiní lidé nedostanou (nebo nevědí, kde hledat). Hledáme nové cesty, propojujeme a inspirujeme.