Ani na letošní tarotové konferenci nebude chybět sobotní raut. K poslechu i k tanci zahraje kytarista a zpěvák Petr „Pedro“ Nastulczyk.

Pedro pochází z Moravy. Po přestěhování do Prahy hrál a hraje s různými kapelami. Byl spoluzakladatelem hardrockové kapely Doga, která úspěšně koncertuje dodnes. Vystupovali v Německu, Rakousku v Polsku a v Řecku natočili videoklip. Spolupracovali také s Petrem Jandou. Později Pedro nastoupil u kapely Bastard, se kterou hrál šňůru jako předkapela Kabátu. Hráli ve vyprodaných sálech včetně Lucerny. Vystřídal ještě několik kapel, až se dostal na desetiměsíční angažmá na Kanárské ostrovy, odkud pochází přezdívka Pedro. Po návratu hrál s jinou partou v Holandsku a Belgii. Vzdělával se u pana Václava Veselého, Standy Jelínka a Zdeňka Fišera.

Repertoár: Beatles, Sting, Creedence Clearwater Revival, U2, Limp Bizkit, Oasis, Green Day, Coldplay, George Michael, Van Morrison, Billy Joel, Earth, Wind & Fire, Survivor, Chuck Berry, Whitesnake, Queen,  Comodores, Phil Collins, John Lennon, Eric Clapton, Pink Floyd, Bob Dylan, Los Lobos, Chris Rea, John Denver, Ricky Nelson, Alan Jackson, Jiří Schellinger, Lucie, Blue Effect, Kryštof, Argema, Olympic, Katapult, Buty, Aleš Brichta, Vlasta Redl, Wabi Daněk, Waldemar Matuška, a další.