Anotace přednášky na Tarotové konferenci 2023.

Předmět přednášky se nikterak netýká platného psaného práva. Předmětem přednášky jsou filozofické základy kontinentálního práva v Evropě v díle nejvýznačnějších římských právníků a díle Charlese Louise Montesquieua – O duchu zákonů.

Proč mají sochy Spravedlnosti zavázané oči ?

Část přednášky budu věnovat technologii a osobním zkušenostem z čtení palmového listu v Knihovně palmových listů v Chidambaram – Indie a Colombo Srí Lanka. V případě projeveného zájmu osobní zkušenosti z hledání vlastní duše, třítýdenní putování pouští Saharou (poutníci, beduíni, velbloudi a mystérium pouště Sahary).

JUDr. Vladimír Doležal

Advokát, praxe v advokacii od 1. října 1993 doposud.
Bývalý vrcholový sportovec, cyklista. Konec sportovní kariéry byl poznamenán pěti krváceními do mozku. V jeden okamžik mimořádně fyzicky disponovaný jedinec. Po třech měsících v kómatu invalida, který se učí chodit, jíst příborem – kde byla paní Spravedlnost ?
Záliba v cestování a vyhledávání spirituálních zážitků. Knihovny palmových listů v Indii a na Srí Lance. Astrologický výklad, védská astrologie v Rišikéši, Indie. Psychedelika v Amazonii a Andách (Peru, Ekvádor).