Příspěvek na Tarotové konferenci 2014.

Mužská energie je loď, která má jasný směr, sílu a cíl. Ženská energie je oceán, mohutnější energie, větší energie, ale neohraničená, převalující se v měsíčních cyklech různými směry.

Zaměříme se spolu na mužskou energii v prostoru. Jak jí poznáme?  Jak ji využít, abychom posílili naše cíle? Jak ji nenahrazovat ženskou energií? Kde ji doma najdeme? Kde je dobré ji aktivovat a kde naopak může nabourávat harmonii?  Na tyto a jiné otázky budeme spolu hledat odpovědi.
Olga Bušková je poradkyní a lektorkou Feng Shui, pořádá workshopy a ve své práci se zaměřuje hlavně na správné nastavení harmonie a energie štěstí v prostoru. Při navrhování interiéru velmi často pomáhá klientům najít barevnost na základě jejich typologie. Na interiéru řešeném pomocí Feng Shui nemusí být na první pohled nic nápadného. Co ale bude jiné, je atmosféra neboli jeho energie.  I malá kouzla v prostoru udělají zázraky.

Olga vystudovala školu Feng Shui a Home Stagingu a designu. V České republice má obchodní zastoupení pro prodej Harmonických obrazů od Martina Vrabka (Master QEP, IPC Leadership Award 2011)