Příspěvek na Tarotové konferenci 2014.

Karta Císař má v tarotu číslo 4. Čtyři jsou i tarotové barvy, roční období, nebo světové strany. A čtyři jsou v evropské tradici i živly – oheň, voda, země a vzduch.

Živly provázejí lidstvo odnepaměti. A mají mnoho co říct i dnešnímu člověku. Proto se znovu vracejí, v různých manažerských metodikách a typologiích.

U většiny lidí jeden živel převažuje nad ostatními. Někdy mají navrch živly dva. Které to jsou, se dá poměrně snadno zjistit. A zjištěné poznatky začít využívat. Třeba při plnění pracovních úkolů nebo při jednání s ostatními lidmi.

Společně se podíváme na to, jak zjistit rozložení živlů ve vlastní povaze. A ukážeme si různé metody a techniky, jak s pomocí živlů lépe dosahovat svých cílů a zažívat větší spokojenost ve vztazích.

Madla Čevelová je marketingová čarodějnice, poradkyně a lektorka, autorka e-knihy Marketing bez reklamy. Podnikatelům a malým firmám pomáhá získat více zákazníků, zvýšit zisk, najít si místo na trhu, a především nacházet v práci smysl a radost. Nabízí tarot koučink a s tarotovými kartami pracuje i v rámci školení.