Workshop na Tarotové konferenci 2015

Kdo jsou naši učitelé a co nám předávají? Jaká je jejich úloha v období probíhající transformace lidského vědomí? Jak nám mohou pomoci tady a teď v naší realitě?

V této výjimečné době globálních změn v lidském vědomí, nazývané také vzestupem, se potkáváme s množstvím názorů, pohledů, učení a návodů na to, jak k této transformaci přistoupit a jak jí projít. Prostřednictvím různých kanálů k nám promlouvají Ježíš, Kryon, Thovt i další a my se podíváme na to, co jejich poselství spojuje i jak můžeme jejich vedení a učení využít ve svém životě.

Propojíme se s energií některých z nich a pomocí Tarotu se podíváme, jaké poselství mají v tento okamžik právě pro nás i pro lidstvo.

Markéta Lattová

Už při studiu na VŠ jsem si přivydělávala jako lektor a od těch časů se se mnou téma předávání vědomostí a zkušeností táhne jako červená nit. Téměř celou svoji pracovní kariéru jsem se pak věnovala marketingu v reklamních agenturách nebo v různých firmách. V roce 2010 jsem založila svoji vlastní cestovní kancelář a začala se více zajímat o duchovní otázky. Studovala jsem Tarot i další témata, až jsem svůj koníček a práci poprvé v roce 2013 propojila v prožitkovém tarotovém zájezdu na ostrov Madeira. V září roku 2014 se konal druhý ročník a letos jedeme zase.

Na konci loňského roku jsem se rozhodla věnovat se svému velkému koníčku profesionálně a společně s mojí dobrou přítelkyní Jarmilou jsme v Brně otevřely naše kouzelné studio.

Jsem tu zkrátka proto, abych to, co mě osobně pomáhá, naplňuje a činí šťastnou, předávala a šířila dál. Velmi ráda něco z toho předám i vám. www.kouzelnekruhy.cz