Anotace příspěvku na Tarotové konferenci 2013.

Císařovna, které je zasvěcena letošní konference, reprezentuje ženský princip ve své plnosti jako Bohyni,Velkou Matku a Život sám. V posledních sto letech se obraz posvátného ženství postupně opět vynořuje z kolektivního nevědomí. Obraz bohyně, velké Matky jako zdroje všeho života, představitelky principu lásky, hojnosti, plodnosti, vášně a přirozenosti ztělesňuje polaritu, které se nám v současném světě citelně nedostává.

Prostřednictvím karet Orákulum Bohyně můžeme navázat kontakt s mnoha aspekty posvátného ženství tak jak bylo v průběhu lidské historie vnímáno na různých místech světa..

Karty Orákulum Bohyně představují 52 tváří Bohyně z mnoha kultur, z mnoha kontinentů. 52 archetypů, skrze které se můžeme spojit s velkou šířkou a hloubkou ženské existence, které společně vytvářejí mnohem větší a barvitější obraz ženství, než na jaký jsme zvyklí v naší kultuře.

V prožitkovém workshopu budeme mít příležitost poznat bohatství a moudrost, které přinášejí jednotlivé bohyně a potkat se do větší hloubky s některými archetypy, které jsou právě teď  pro nás důležité a mohou nás podpořit v rozvinutí kvalit které bychom chtěli pozvat do svého života.Skrze tyto archetypální obrazy se můžeme spojit s dávnou moudrostí, která je ukrytá v mýtech jednotlivých bohyní.

Provází Mgr. Kateřina Kramolišová (1971)

Zkušená psycholožka a terapeutka, citlivá průvodkyně žen na cestě k naplněnému ženství.  Inspirovalo ji mnoho skvělých učitelů: Ria Verlinden, Daan Van Baalen, John Hawken, Katinka Soetens, Yvona Lucká, Eli Weidenfeld, Alicia Hamm, Maitreyi Piontek, Moumina, Komala, ….

Při své práci čerpá z Gestalt terapie, bodyterapie (Biodynamické psychoterapie), konstelací, tantry, taoismu i šamanismu a cesty posvátného ženství. Od roku 1999 pracuje jako terapeutka a lektorka seminářů pro ženy i smíšených kurzů. Organizuje zážitkové cesty na Krétu. Spoluorganizovala mezinárodní festival ženské spirituality a Festival Letního slunovratu.

Jako průvodkyně pomáhá lidem nalézat rovnováhu mezi tělem, myslí, srdcem a duší, pozvat do svého života svobodu volby vlastní cesty a radost z jeho žití. Pomáhá nalézat rovnováhu a porozumění mezi muži a ženami. Pomáhá ženám obnovit tradici ženských společenství, být ve spojení se svou silou a vnitřní moudrostí.

Žije se svým mužem a dvěma malými syny v Praze.