Anotace příspěvku na Tarotové konferenci 2023.

OTÁZKY

Je Život spravedlivý? Existuje nějaká vyšší spravedlnost a řád všech věcí?

Já věřím, že ano.

Věřím, že existuje hluboký řád jak pro život v přírodě, tak pro život lidský.

ODPOVĚDI

Každé narušení tohoto řádu má své důsledky, které většinou prožíváme ne úplně s nadšením. Když ale známe zákonitosti pro zachování rovnováhy, řádu a toku životní energie a lásky v našem životě, těle, v rodině a rodu, vztazích, domově, v cestě duše atd., přinese nám to porozumění, pokoru, zodpovědnost a z toho plynoucí sílu a tvořivý postoj k životu.

Přestává se hrát hra na viníky a oběti, na odměny a tresty, na černou a bílou. Zůstane Život sám v jeho čisté a jednoduché podobě, se vzestupy i pády, se změnou a pohybem i chvílemi zpomalení a zastavení. Vše je v pořádku, nic není vyloučeno, odmítnuto, zatraceno, vše má své místo, jako každý jedinečný člověk na svém nezaměnitelném místě v Životě.

PROŽITEK

V této interaktivní přednášce vás provedu ochutnávkou zákonů rovnováhy a řádu tak, jak je ukazuje metoda systemických a rodinných konstelací se zahrnutím šamanské moudrosti, na úrovni osobní, rodové, duše a kolektivní.

Kromě zajímavých informací si budete moct vyzkoušet i při praktických ukázkách, jaké to je, když se žije nebo nežije v souladu s řádem Života.
Některé vaše otázky zodpovím a některé se ve vás nově otevřou, abyste sami mohli hledat své vlastní odpovědi.

Spravedlnost totiž není jen jedna, každý má tu nejvyšší sám v sobě.

S KÝM TO BUDE?

Mgr. Ida Sára Keltnerová

Jsem novodobá šamanka, životní průvodkyně a mentorka.
Provázím semináře konstelací, ženské kruhy, přechodové rituály a individuální konzultace.

Vystudovala jsem původně biologii a ekologii a od akademické dráhy přes zkušenosti v byznyse jsem postupně došla ke studiu, žití i práci v oblasti seberozvoje, konstelací, meditací, spirituality, rituálů, práce s myslí a přirozené životní a přírodní moudrosti.

Kromě různých dalších metod patří k mé cestě již neodmyslitelně také astrologie a výklad různých druhů karet. Proto je mi ctí a radostí být součástí této tarotové konference.

⁕ 19 let průvodkyně a konzultantka v oblasti sebepoznání a seberozvoje, životního koučinku a mentoringu

⁕ 14 let průvodkyně systemických a šamanských konstelačních skupin

⁕ 6 let průvodkyně přechodových rituálů a také rituálů v těhotenství, před a po porodu

A MOŽNÁ JEŠTĚ KOUSEK NAVÍC

Miluji sílu přírody a jejích zákonitostí, moudrost předků spojených s přirozenými rytmy života, vyprávění příběhů a navazování na kořeny hluboké moudrosti v nás.

Ráda rozumím a přicházím na kloub tomu, jak věci fungují a co s čím souvisí, proto mě při mé práci baví ukazovat a vysvětlovat souvislosti.

Věřím, že když se něco prožije a zakusí na vlastní kůži, vydá to za milion pouček a přečtených knih.

Spojuji v sobě různé přístupy a oblasti, pohybuji se mezi různými obory a kulturami a zajímám se o život v jeho detailech i komplexnosti.

Typické jsou pro mě prý zemitost, ohnivost, obyčejnost v neobyčejném a naopak. Humor, pohyb a lehkost i v náročných tématech. Síla a přísnost i laskavost a jemnost tam, kde je třeba. Úhel pohledu z ženského i mužského světa. A také že ráda vášnivě hovořím o něčem, co mi dává smysl a ráda se v tom i poslouchám.