Anotace workshopu na Tarotové konferenci 2017

Náš život je cesta, na které k nám různě přistupují a vystupují „spolucestující“. Někdy je sami pozveme, jindy přistoupí, ani nevíme jak. Ať již jedeme autem, plujeme lodí, letíme letadlem nebo jdeme pěšky, máme svůj směr, který sledujeme, ale co když ten spolucestující chce jinam?

Co dělat, když si nemůžeme spolucestujícího vybrat, ale musíme s ním sdílet cestu? Chceme jet, ale ten spolucestující je „nějaký divný“…… ?

Zkusme si společně pomocí karet nasimulovat rozličné situace, a třeba se i sami o sobě něco dozvíme.

Nataša Králová

Je to již téměř 20 let, co ke mně přišly Tarotové karty a už u mne zůstaly. Začaly mi vyprávět příběhy a já se jich začala na ledacos ptát. Už jako malá jsem si hrála s kartami (tehdy to ještě nebyly tarotové), které jsem doma u rodičů našla, a sestavovala si z nich příběhy. Mluvit s kartami mne nikdo neučil, šlo to samo. Až později se mi dostalo do rukou i několik knih o Tarotu, ve kterých ráda listuji.

Přibližně ve stejnou dobu  jsem se začala zajímat o i astrologii, postupně jsem absolvovala tři naše nejznámější astrologické školy. Před 5 lety jsem začala sama pořádat kurzy astrologie „Astrologie na lopatě“. Baví mne výklad horoskopu doplňovat výkladem tarotových karet a stále pozorovat, jak vše souvisí se vším.